July 2, 2009

Iar zodiile

Apelam la descrierea zodiilor in incercarea de a ii intelege pe cei din jurul nostru, de a sti ce le place si ce nu le place doar in functie de o asa-zisa zodie. Astfel, am gasit descrierea "iubirii" la zodii. Enjoy!

Berbec - Indiferent de varsta sau educatie un Berbec iti va arata ca te iubeste certandu-se cu tine! Desigur, nu o cearta fizica, ci un joc acid de cuvinte, fraze taioase si critici nevoalate. Toate acestea fac parte din arsenalul amoros al Berbecului. Daca vrei sa ii arati ca tii la fel de mult la el, trebuie sa ii demonstrezi ca esti un opozant redutabil. Berbecii sunt zei antici ai razboiului, asa ca isi cauta o pereche la fel de artagoasa ca si ei.

Taur - Nativii acestei zodii isi iau tot timpul din lume pentru a le arata celorlalti ca ii iubesc.
Sunt lenti si chiar cruzi in a spune cuvinte mari. De aceea trebuie multa rabdare si sa nu il fortezi in a-si lua angajamente sau a-ti spune ca te iubeste. Poti sa le arati ca ii iubesti cumparandu-le cadouri simbolice care sa le aminteasca in permanenta de tine. Spune-i cuvinte dulci, recunoaste-i eforturile depuse si spune-i de 100 de ori ca il iubesti pentru a primi doar trei cuvinte de la el.

Gemeni - Sunt intotdeauna glumeti si pusi pe sotii, insa nu o sa stii niciodata ce gandesc si daca dragostea lor nu e decat un alt joc ciudat. Va fi greu sa iti dai seama ca un nativ din Gemeni te iubeste si iti va fi si mai greu sa ii arati ca il iubesti! Printre glume si rasete, nativul din Gemeni iti va arata ca tine la tine si va deveni extrem de insistent. Nu se va opri decat daca ii vei spune asta! Tocmai insistenta este cea care arata ca te iubeste si cea prin care ii poti arata ca sentimentele sunt reciproce. Stai alaturi de el, imparataseste-i motivele de bucurie si nativul din Gemeni va sti ca il iubesti!

Rac - Nu mai trebuie sa iti petreci ore intregi gandindu-te daca nativul din Rac, pe care il placi, te iubeste sau nu. Sunt semne clare care il dau de gol! Tu trebuie doar sa le descoperi si sa actionezi in consecinta. In primul rand, un Rac indragostit va gati pentru tine, iti va prepara delicii culinare (bucataria e pasiunea lor) si te va rasfata cu flori si vinuri alese. Tu trebuie sa ii multumesti pentru eforturi. Fiecare compliment adus la adresa alimentelor sau aranjamentelor facute de el ii va spune clar ca il iubesti.

Leu - Vei sti de la prima privire daca un nativ din zodia Leu te place sau nu. O data cu prima privire zarurile vor fi aruncate si jocul va incepe! Problema e ca nu vei sti niciodata daca jocul e unul serios sau doar un prilej pentru ca Leul sa isi ascuta ghearele. Iti vei da seama daca nativul din Leu te iubeste o data cu intalnirile planificate. Daca un Leu e cu adevarat atras de tine, atunci va fi dornic sa te vada si sa petreca timpul alaturi de tine. Ii poti arata ca il iubesti participand cu interes la planificarea week-end-urilor comune si oferindu-i timpul tau liber. Daca il refuzi, Leul va crede ca nu esti interesata de el si va trece mai departe.

Fecioara - Vrei sa iti petreci restul vietii alaturi de o creatura meticuloasa asemeni Fecioarei? Perfect! Dar ar trebui sa iti faci ordine in lucruri cat mai repede, daca nu va face nativul din Fecioara curat pentru tine... in propriul sau stil. Il vei gasi ordonand cartile din biblioteca in ordine alfabetica sau punand in ordine pozele tale din copilarie! Nu ai ce face, trebuie sa il accepti asa cum e si trebuie sa te schimbi la randul tau. Ii poti arata unui nativ din Fecioara ca il iubesti ajutandu-l la organizarea casei, la curatenia de week-end si aratandu-i ca ii iei in serios toate sfaturile si opiniile.

Balanta - Decat sa te intrebi la nesfarsit daca nativul din Balanta te iubeste sau nu, ar fi mai bine sa ii observi comportamentul in public. Va fi sarmant cu toata lumea, dar iti va acorda un plus de atentie daca este cu adevarat interesat de tine. Desi timizi, reprezentantii acestei zodii tind sa fie extrem de joviali si sa atraga usor atentia asupra lor. Cu toate astea, te-ai decis sa il iubesti in continuare? Atunci fii alaturi de el, sustine-l neconditionat si inchinate cu doua maini cand face un lucru bun. Fii suporterul sau numarul 1 si atunci vei sti cu adevarat ca e convins ca il iubesti.

Scorpion - Nu vei sti niciodata daca un Scorpion te place sau nu! Trebuie sa le urmaresti privirea in oglinzi sau prin intermediul vreunei tehnologii superioare pentru a afla daca Scorpionul s-a uitat sau nu la tine. Aceste creaturi ciudate nu iti vor da niciun indiciu atunci cand vine vorba de dragoste, cel putin in prima faza, atunci cand isi observa cu atentie prada. O data interesul creat, Scorpionii te vor acapara cu totul si vor cere cat se poate de la tine. Pentru a le arata ca ii iubesti trebuie sa te supui intrutotul si sa le arati permanent ca esti dispus sa faci ocolul pamantului pentru ei.

Sagetator - Un Sagetator te va iubi abia dupa ce ii vei arata ca e liber precum pasarile cerului. Cu cat are mai multa libertate, cu atat va reveni mai indragostit la tine. Vei sti ca ai reusit cand te vor suna zilnic pentru a te intreba toate nimicurile. Vor deveni dependenti de tine abia dupa ce le-ai lasat libertate de miscare si ai incetat sa ii mai critici la fiecare pas. Pentru a le demostra ca ii iubesti trebuie sa le inspiri incredere si sa ai rabdare. Le va fi greu sa renunte la libertate si la micile placeri, dar cand o vor face, totul va deveni extrem de serios.

Capricorn - Legi, regulamente si ordine interioara, de toate acestea are nevoie Capricornul pentru ai sti ca este iubit, dar si pentru a-si demonstra sentimentele fata de persoana iubita. Nu trebuie decat sa ii canti in struna. Vrea reguli? Ofera-i reguli! Reglementeaza fiecare pas al relatiei voastre si arata-i ca el este maestrul din spatele fiecarei decizii, chiar daca toata lumea stie ca nu e asa. In clipa in care Capricornul va fi convins ca il iubesti, va renunta la o parte din cerintele exagerate si se va deschide in fata ta.

Varsator - Nativul din Varsator iti va arata ca e interesat de tine studiindu-ti fiecare miscare. Dar vei sti ca te iubeste cu adevarat abia cand va incepe sa iti dea sugestii. Trebuie sa il asculti si sa ii dai dreptate. Varsatorul va sti ce trebuie sa faci, ce trebuie sa spui si ce trebuie sa porti. Dar nu trebuie sa faci tot ceea ce iti indica, trebuie doar sa il asculti si sa pari interesata. Daca ii vei lua parerile in calcul, atunci cu siguranta Varsatorul va sti ca il iubesti si cu timpul va deveni cu adevarat indragostit de tine.

Pesti - Timiditatea e principala caracteristica a Pestilor, asa ca iti va fi de-a dreptul imposibil sa pricepi din prima intentiile nativilor acestei zodii. Observa cu atentie miscarile nativului din Pesti, cu timpul ai sa observi ca toata atentia lui se rasfrange asupra ta si putinele lui cuvinte sunt mai mereu adresate tie. Pentru a-i arata ca ii impartasesti sentimentele fii deschisa si atrage-l in conversatii in care s-ar simti in largul lui.

1 comment:

Sdr. said...

hahaaa .. prea bine zis la cruzii de tauri ! l-)
nici la leu nu e departe de adevar .. :-?