June 11, 2009

Ganduri in noapte

Cred ca toata lumea are nopti din alea in care pur si simplu nu poate adormi. Te intorci de pe'o parte pe alta si prin minte iti trec tot felul de ganduri.

Uneori amintiri, dar acestea incep sa degenereze; incepi sa te gandesti la ce ai vrea sa schimbi, la cum ar fi daca ai spus ceva diferit, daca unele lucruri ar fi ramas nespuse, daca ai fi facut ceva altfel.

Alteori nu te gandesti la trecut, ci la prezent, la situatia ta actuala pe care nu o poti schimba, dar iti doresti atat de mult sa fie altfel, sa poti gasi un mod in care sa iasa totul bine. Poate iti vin idei, dar dimineata iti dai seama ca sunt imposibile, aberante si o iei de la capat.

Apoi, mai sunt si alte ganduri, cele extreme. Atunci cand te gandesti ca se va intampla ceva groaznic in viitorul apropiat, sau din contra, ceva foarte frumos. [privim partea buna si:] Incepi sa creezi o lume ideala, plecand de la realitate, dar vine o schimbare, un gest din ala maret de dragoste dupa cea mai rea cearta, dupa care totul e perfect; te vezi pe o plaja insorita, scapat de toate grijile ca prin minune; te vezi in visurile tale cele mai frumoase.

Foindu'te asa, iti dai seama ca trece jumatate de ora, o ora, doua.. nu poti adormi. Te ridici din pat, te mai uiti pe geam: se mai aude trecand o masina, mai latra un caine [inevitabil si al doilea], mai canta greierii. Te intorci in pat somnoros, iti asezi perna si iti propui sa adormi.. reusesti?


"Cand in noapte ma trezesc
Cu luna de pe cer vorbesc
Si-i spun durerea mea
Doar ea ma poate asculta." [hahaha!!!]
Andra - In noapte ma trezesc

1 comment:

Anonymous said...

:)) clar nu...