June 9, 2009

Matrimoniale

Baieti, sunteti in cautarea perechii ideale, dar nu stiti cum sa o gasiti? O varianta este anuntul matrimonial. In pana de idei? Cateva anunturi foarte la obiect, in functie de meseria barbatului:

PoliticianSimt ca undeva in lume exista o nevoie imperioasa de schimbare. Trebuie sa ne imbunatatim vietile, sa ne aflam in consens cu societatea si familia, sa lasam deoparte defectele si sa-i dam inainte cu calitatile. Pentru asta, avem nevoie de ceva special, de o schimbare, de o evolutie, de o bucurie, de un alt umar pe care sa asezi responsabilitatile, de o persoana care sa creada tot ce indrugi acum … avem nevoie de o sotie.

Matematician – Se cauta sotie care sa completeze formula vietii mele. Trebuie sa se exprime prin cifre si sa inteleaga cei mai dificili algoritmi. Este necesar sa ma faca sa inteleg de ce 1 cuplu este echivalent cu 2.

Programator – Desigur, pentru imbunatatiri exista loc chiar si in viata mea. Viteza cu care informatiile se revarsa in viata mea dau erori de instalare. Compatibilitatea s-ar putea sa nu fie totusi un virus, ci o eroare de programare. Sotia mea nu trebuie sa prezinte semne ca i-ar fi necesara o formatare si sa cunoasca bine mai multe limbaje de iubire. Impreuna, s-ar putea sa stapanim viitorul.

Avocat – Ma aflu aici pentru a ma prezenta drept un potential candidat reusit pentru toate femeile care isi doresc un sot cinstit si drept. Persoana pe care o caut trebuie sa fie neaparat femeie. Femeia pe care o caut trebuie sa fie neaparat femeie si trebuie sa certifice asta prin dovezi concludente. Femeia pe care o caut trebuie sa fie dispusa sa se afle sub jurisdictia unei instante competente, a mea adica. Orice obiectie fondata se va respinge din start.

Salesman - O singura data in viata te intalnesti cu o asemenea oferta. Foarte rar ai ocazia sa dai peste “acel”, unic, original, deosebit. Chiar acum insa, unul dintre cei mai isteti si atragatori burlaci din oras, cu masina, casa, cariera isi cauta sotie. S-ar putea sa fii chiar tu norocoasa. Nu ezita sa faci cunostinta cu cea mai buna oferta existenta pe piata.

Doctor – Viata trece pe langa noi in fiecare zi in graba asa ca inca de tanar ma aflu in cautarea unei sotii care sa vindece golul din viata mea. Daca esti inca nesigura si ai nevoie de consultatii si pareri secundare si din partea altor barbati, din partea mea nicio problema.

Pilot de curse – Caut o sotie model care sa-mi incetineasca ritmul vietii sau sa fie in stare sa tina pasul cu el. De asemenea, sa se afle in conditii excelente, sa ia curbe cand vede vreo groapa, sa intreaca cu mult alte femei care ii ies in cale si sa ajunga prima la inima mea.

Politist – Politist sunt si ma aflu in gasirea unei sotii care sa nu te omoare nici chiar atunci cand iti vrea binele. Sotia mea trebuie: sa nu ia mita de la alti barbati, sa nu se roage pentru mine sa ies mai repede la pensie, sa nu ajunga ultima la fata locului, sa nu confunde cocaina cu faina, sa nu vorbeasca cu necunoscutii, sa nu miroasa cetatenii turmentati, sa opreasca la culoarea verde la semafor si ocazional, sa treaca cate un test de inteligenta.

No comments: