September 11, 2009

Cartea bate filmul


Toata lumea stie de "Twilight". Unii s'au indragostit de actorul principal, unii de actrita, unii de vampiri etc., iar altii pur si simplu nu inteleg ce era asa special la filmul asta. Eu ma incadrez in a doua categorie; e doar un film romantic ca oricare altul.
Citind cartea, actiunea pare muuuult mai interesanta, afli mult mai multe indicii despre personaje, despre actiune. Nimic nu se compara cu "devoratul" [pt a fi in tema] fiecarei pagini, asteptand cu sufletul la gura sa vezi ce se intampla.
Pentru mine e ceva rar sa`mi placa o carte si sa stau ore intregi sa citesc. Enjoy the book si reveniti cu recenziile!
[The book, way better than the movie]

"Isi apasa delicat buzele reci pe ale mele si am simtit cum se invarte camera cu mine. Aroma respiratiei lui ma impiedica sa mai gandesc.
-Sa iti explic in ce fel esti tentanta pentru mine ?spuse el. Era clar o intrebare retorica. Degetele lui imi coborara incet pe spate,respiratia devenindu-i tot mai sacadata. Mainile imi erau moi pe pieptul lui si m-am simtit din nou cu capul in nori. Isi apleca incet capul si isi atinse buzele reci de ale mele pentru a doua oara, foarte atent, despartindu-le delicat. Apoi m-am prabusit.
-Bella ?
Vocea ii era alarmata in timp ce ma prinse si ma trase in sus. -M-ai...facut...sa...lesin,l-am acuzat ametita.
-Ce ma fac eu cu tine?gemu el exasperat.Ieri te-am sarutat si m-ai atacat !Azi imi lesini in brate !" [Twilight Vol.1 - "Twilight"]

UPDATE:
Dragostea e irationala. Cu cat iubesti mai mult pe cineva, cu atat mai lipsit de sens devine totul. [Twilight Vol.2 - "New Moon"]

De'a dreptul captivanta seria Twilight :x3 comments:

Andrada said...

intr-adevar... cartile la seria twilight sunt way better, dar si filmele au farmecul lor - de exemplu te fac sa comentezi cartea si sa zici chestii de genul "Dar de ce au scos secventa aia?" ;))

Crissu said...

Ah... Twilight... ah... eu m-am indragostit de... dragoste, o dragoste pe care am simtit-o si eu candva la fel de puternica si pasionala... cartile sunt evident mult mai bune decat filmul pentru ca detaliaza mai mult sentimentele si iti lasa imiginatia libera :X

tommy said...

Ma scuzi ca ma tot bag in seama, da ai un blog cat de cat interesant.
Mie nu mi-a placut Twilight si, foarte probabil, nu-mi va placea nici cartea. Deloc.
E doar parerea mea si nu acuz pe nimeni de nimic :D