May 6, 2009

Zodiile si noi

Citind blogul lui Rafael am dat peste un articol destul de interesant "Viata sexuala, in functie de zodie" si [citandu`l pe el "Rafael: eu m-as putea regasi in oricare zodie Rafael: numai nu in a mea"] am inceput sa ma gandesc.. si tare profunda a fost "gandirea" aia.

Cum si de ce zodiile ne influenteaza pe noi. De fapt, cred ca doar ne place ideea de a apartine unei zodii, ai o caracterizare incredibila unde pana si cele mai rele defecte le vezi ca un adevarat plus al personalitatii tale. Daca stai si citesti toate zodiile, iti dai seama ca apartii tuturor si niciuneia.

Oamenii nu pot fi categorisiti pe zodii, compatibilitatea nu are nicio legatura cu zodiile, viata sexuala nu are o tangenta cu zodia ta si a partenerului. Personalitatea nu ne`o creeaza o zodie, ne`o cream singuri, asa cum avem NOI chef, nu astrele.


Fiind deschis subiectul relatii, nu pot sa nu comentez faptul ca intr'o relatie se fac compromisuri, muuulte compromisuri, asa ca nu are legatura faptul ca unul e Scorpion si unul e Balanta [dpdv al astrelor, combinatia = dezastru] ci cat de mult lasi de la tine si cat de mult tii la persoana de langa tine.


Asa ca, iubiti'va mult, indiferent de zodie ;)

Pentru mai multe detalii picante despre zodii : acvaria.ro

1 comment:

Masta said...

eh, zodiile sunt pentru a ne amuza dimineata, cand ne bem cafeaua;))