June 29, 2009

Serile de vara

Cand in sfarsit soarele apune, caldura torida din timpul zilei incet dispare, dupa cate episoade din serialul 90210, ma bag in patutz [aprox ora 2am]. Atat de confortabil, atat de racoare, in aer parca se mai simte mirosul de ploaie, mai vine si o danfa de flori de tei [+ ca am cativa trandafiri in camera care miros :X].. o atmosfera perfecta de somn linistit. Dar, deodata.. BZZZZZZZ #-o
Creaturile astea mici si fara coloana vertebrata, sunt idioate. Ok, eventual te pisca, de'ar fi doar atat, dar parca au instalat un sistem GPS si la destinatie: urechea umana. Si incep Bzzz Bzzz [in traducere: location, location :))].. si nu te lasa sub niciun fel sa te bucuri de pat, de perna, de racoare. Tentativa mea de a aprinde lumina si de a incerca sa'l gasesc eventual, a esuat, asa ca m`am intins inapoi in pat, mi`am pus castile si ca masura extrema si cearsaful pe cap si sleep.



- Cel mai eficace remediu împotriva ţînţarilor este tot whisky-ul!
- ?!?
- Seara, cu zece minute înainte de culcare, bei cinci pahare. În prima jumătate a nopţii, n-au decît să te pişte cît doresc, nu vei simţi nimic. În cea de-a doua parte, nu mai sînt capabili de nimic, dorm cu toţii buştean!

1 comment:

Anonymous said...

sau pastile de tantari si fum de tigara :)))